BENEFIT KONCERT KÉPEK

KÖSZÖNET A SIKERÉRT!

Sikerrel zárult április 10-én a Kodály Kórus Benefit Koncertje.

A kórus, mely már több mint 30 éve aktív szereplőként közreműködik városszerte a különböző magyar rendezvényeken, önálló hangversenyt rendezett.

A szereplők minden egyes tagja kitett magáért tudása és tehetsége szerint. Sok munka, felkészülés előzte meg a programot, de azt hiszem a közönség és a fellépők egyaránt élvezték ezt a délutánt.

Köszönöm a kórustagok odaadó munkáját és lelkesedését, mely összetartja a több mint 30 tagból álló csoportot.

Székely Ágnes hegedűművésznő szólószámai szépen emelték a program színvonalát. Hálás vagyok érte.

Dr. Frigyes Dezső humoros, frappáns összekötő szövegei tanulságosak és szórakoztatóak voltak magyarul, és angolul.

Maxim András nélkül nem tudtuk volna ezt a koncertet végigcsinálni. A zongora billentyűi szinte füstöltek az ujjai alatt. Rengeteg zongoráznivalója volt.

Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a nagyérdemű közönségnek, hogy jelenlétükkel megtiszteltek és támogattak bennünket. Nagyszerű érzés, hogy ilyen sokan értékelik a klasszikus magyar kultúrát, és kórusunk munkáját. Az utolsó számunk közben hangzó folyamatos, ütemes vastaps arra enged következtetni, hagy a műsor tetszetősnek, jó hangulatúnak találták. Örömteli, lelkesítő érzés volt.

Köszönjük azoknak is, akik ugyan személyesen nem tudtak jelen lenni, adományukkal támogattak bennünket.

Ugyan jó néhányan hiányoztak azok közül, akikre bizony számítottunk, akiket elvártunk, de szerencsére így is teltház volt a hangversenyen is, és az azt követő vacsorán is. Talán sikerül hagyományt teremtenünk!

Jövőre veletek ugyanitt!

Érseki Emőke

karnagy